Zašto odabrati nas?

Naše dugogodišnje razumijevanje prodaje, poslovnih i IT procesa

Naše višegodišnje iskustvo u radu i primjeni tehnologija poznatih svjetskih vendorskih kuća: SAP, IBM, Cisco i dr..

Naš višegodišnji rad s partnerskim tvrtkama, komunikacijske i pregovaračke vještine

Enterprise Resource Planning (ERP)

Business Intelligence (BI)

IT and Business Service Management (ITSM)

Poslovni softver (SAP), informatička infrastruktura s podrškom za poslovnu inteligenciju (Cognos), upravljanje IT i poslovnim servisima (BMC). Sve su to područja za koja možemo za Vas odabrati najboljeg partnera koji će kvalitetnom primjenom rješenja kroz integriranost poslovnih procesa, njihovu automatizaciju i brže i kvalitetnije donošenje upravljačkih odluka doprinjeti povećanoj produktivnosti, prepoznatiljivosti na tržištu i povećanoj vrijednosti Vašeg poduzeća. Rješenja su to, koja isporučuju vodeći hrvatski i regionalni sistemski integratori s dugogodišnim iskustvom, kako interno na projektima za potrebe svoje organizacije, tako i na tržištu.

Fast Accounting Close, Management Controlling and Consolidation

Rješenje osigurava detaljan pregled i kontrolu financijskih dokumenata i drugih ključnih pokazatelja (KPI). Omogućena je konsolidacija svih financijskih podataka iz različitih tvrtki i iz različitih zemalja. Sustav osigurava različite izvještaje za Upravu i rukovoditelje. Rješenje je primjenjeno u nekoliko svjetskih korporacija na regionalnom nivou i prilagođeno je radu u više od 30 zemalja.

Business Process Management (BPM)

Transparentni i kontrolirani poslovni procesi spadaju u temelj uspješnih tvrtki. Mnoge tvrtke na tržištu još uvijek nisu iskoristile potencijal upravljanja poslovnim procesima (BPM - Business process management). Nažalost, dobar dio tih tvrtki odlučuje se za status quo - Poslovni procesi se koriste u AS-IS stanju, izmodelirani te zatim isporučeni na raspolaganje za čistu statističku analizu u organizacijskim priručnicima kao i za ISO certifikaciju. Upravljanjem poslovnim procesima može se postići puno više od toga, pod uvjetom da se dosljedno primjenjuje kao metoda kojoj je fokus na riječi „upravljanje“. Kumulativni potencijal BPM-a se generira samo kada su procesi fleksibilni i kontinuirano optimizirani, čime omogućuju organizaciji i procesima da se prilagode svakodnevnim promjenama i izazovima na tržištu. Naš partner je jedan od vodećih integratora ARIS poslovnog software-a.

Human Resources (HR)

Dajte svojoj organizaciji software i funkcionalnost koji će optimizirati Vašu efikasnost i omogućiti maksimalne poslovne rezultate. Jedna od osnovnih karakteristika uspješne organizacije su ljudi s alatima koji omogućuju da čine prave stvari u pravom trenutku i time tvore učinkovitu organizaciju. SAP software SuccessFactors je upravo jedan od takvih alata, a naši partneri imaju sva potrebna znanja i iskustva za implementaciju rješenja.

Customer Relationship Management (CRM)

Broj jedan rješenje iz područja automatizacije i upravljanja ciklusima prodaje. Rješenje u oblaku daje Vašem timu snagu da realizira više prodaja, poveća produktivnost i drži pipeline pun s realnim potencijalnim korisnicima. Riječ je o svjetski vodećem rješenju na to području, Salesforce.com u suradnji s regionalnim i lokalnim partnerima koji posjeduju znanja za primjenu rješenja.

Zajedno s partnerima donosimo optimalna rješenja za Vaše potrebe